Новини

Участвай в летния лагер по журналистика на sCOOL Media

Започна кандидатстването за петото издание на летния лагер на sCOOL Media. Изчети внимателно тази обява, за да разбереш как можеш да станеш част от приключението между 1 и 8 юли. Ще прекараш седмица с твои връстници, с които не просто ще се забавлявате, а ще влезете в ролята на истински репортери и ще потърсите най-интересните истории.

Лагерът е напълно безплатен и се организира от Асоциацията на европейските журналисти, Българо-американската комисия „Фулбрайт“ и Фондация „Америка за България“. В него ще могат да се включат само 20 ученици от 8. до 12. клас. За да участваш, трябва да ни убедиш, че заслужаваш да бъдеш част от този отбор на звезди.
Като казваме отбор на звезди, никак не преувеличаваме. Участници в предишните издания на лагера днес са сред най-добрите млади журналисти в България и работят за престижни медии. Други избраха различен професионален път, но продължават да използват уменията, които са придобили.
Поканили сме едни от най-добрите български журналисти, както и специални гости от чужбина, които ще ви преведат през тайните на журналистическата професия и ще работят с вас по вашите собствени проекти. За да се включиш пълноценно, трябва да владееш свободно английски език, затова и кандидатстването е само на този език.
Ще работим, но и ще се забавляваме, ще обсъждаме, но и ще обикаляме да търсим интересни места, предмети и хора. И това не е всичко – организаторите ще покрият всички твои разходи за път, храна и настаняване.

За повече информация: https://scoolmedia.com/summer-bootcamp-2024/
                              

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)