Новини

Форум „Висше образование в България” гостува в Кюстендил

Кариерните консултанти към ЦПЛР-ОДК Кюстендил, организират форум „Висше образование в България”. Той ще се състои на 13 февруари 2024 г., от 11.30 часа до 17.00 часа, в читалище „Братство 1869“ гр. Кюстендил.
Участие във форума ще вземат представители на водещи университети от България. На кандидат-студентите и техните родители ще бъде предоставена възможност да получат информация от първа ръка за специалностите и реда за кандидатстване в различните висши учебни заведения.

Форумът е насочен главно към учениците от XI и XII клас. Кариерните консултанти към ЦПЛР-ОДК гр. Кюстендил, организират форум „Висше образование в България”.
Той ще се състои на 13 февруари 2024 г., от 11.30 часа до 17.00 часа, в читалище „Братство 1869“ гр. Кюстендил. Участие във форума ще вземат представители на водещи университети от България. На кандидат-студентите и техните родители ще бъде предоставена възможност да получат информация от първа ръка за специалностите и реда за кандидатстване в различните висши учебни заведения. Форумът е насочен главно към учениците от XI и XII клас.

   
   
   
© Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил” (МОС – Кюстендил)